Ne legyen tabu, amire már van megoldás!

Bodnár Évát, a Bársony Orvos-Esztétika igazgatóját kérdeztük a lézeres intimkezelésről.

 

Miben segít az intim lézeres kezelés, milyen problémákra nyújt megoldást?

Bodnár É.: A CO2RE INTIMA lézeres kezeléssel egyszerre több probléma kezelhető eredményesen. A stressz inkontinenciát, a hüvelyszárazságot, a tág hüvely problémát, a fájdalmas szexuális együttlétet lehet gyógyítani.

Manapság még mindig nehezen beszélnek a nők ezekről a problémákról, pedig már létezik megoldás.

Bodnár É.: Igen, létezik megoldás, méghozzá műtét nélküli megoldás is! Az inkontinencia esetében például a műtét nem minden esetben hoz tartós eredményt, a beavatkozás fájdalmas, altatással és hosszú lábadozási idővel is együtt jár. A lézeres kezeléssel fájdalom és gyógyulási idő nélkül, biztonságosan érhetünk el eredményeket. Nagyon sok páciensünk életminőségén javított már a kezelés.

Milyen készüléket használ a kezelés során a Bársonyban?

Bodnár É.: A Bársonyban a ma ismert legjobb lézertechnológát alkalmazzuk a kezelésekhez. A CO2RE INTIMA nevében is benne van, hogy szén-dioxid alapú frakcionált lézer. Sokkal hatékonyabb, mint az erbium alapú lézerek. Ráadásul a CO2RE INTIMA készülék feje egyedülállóan, 360 fokban képes elfordulni, ezért a területet rendkívül alaposan, pontosan és biztonságosan kezeli.

Miért jobb a szén-dioxid alapú lézer technológia az intim kezeléseknél?

Bodnár É.: Egyrészt a szén-dioxid alapú lézer jóval több energiát képes bevinni a szövetek mélyebb rétegeibe, másrészt az erbium lézeres kezelések nem ritkán vérzéssel párosulnak míg a CO2 lézer hőhatása lezárja az érvégeket és nincs vérzés, valamint kevesebb kezelés is elegendő.

Mennyi ideig tart a kezelés?

Bodnár É.: Természetesen a kezelés típusától függ, de nagyjából 20 perc.

Hogyan győzné meg az érintett hölgyeket a kezelés hatékonyságáról?

Bodnár É.: Teljesen természetes, hogy sokakban van némi félelemérzet, hiszen intim terület kezeléséről van szó. Sokan nehezen szánják rá magukat még az első konzultációra is, talán ez a legnagyobb lépés a probléma megoldásához vezető úton. Amikor megérti valaki a kezelés célját, az eljárást hatékonyságát és hatalmas előnyeit, már nem kell tovább győzködni. Ráadásul a CO2RE INTIMA lézerkezelés után a kezelési eredmények és a páciens elégedettség is kimagasló. 

Ha többet szeretne tudni a CO2RE INTIMA lézeres kezelésről kattintson ide >>

 

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit szakorvosainknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek