A karcsúsító ultrahang 1.rész

Dr. Horváth Zsuzsanna beszél az UltraContour kezelés eredményeiről

A zsírpárnák makacs dolgok. Kényelmesen elhelyezkednek a csípőnkön, combunkon, vagy a bikini vonal felett a hasunkon és nehezen beszélhetők rá a „távozásra". A világújdonságnak számító UltraContour kezelésnek azonban ők sem tudnak ellenállni!

A gép és az új, ultrahangos zsírbontás eljárás francia találmány, amit Európa és Ázsia kiváló szakemberei teszteltek. A már eddig ismert ultrahangos alakformálásokkal ellentétben a berendezés úgynevezett fókuszált ultrahangot bocsát ki, így az ultrahanghullámok egy pontban összpontosulnak a bőr felszín alatt és ebben a pontban a zsírsejtek szétrepednek. Így az adott területen látványosabb változtatás érhető el.

A berendezés megérkezett a Bársony Klinikára is, melynek orvosai és asszisztensei az elsők között kezdték el a kezeléseket Magyarországon. Dr. Horváth Zsuzsa nemcsak a szakirodalom, hanem saját tapasztalataik alapján is arról számol be, hogy 4-6 kezelés után az eredmény valóban centiméterekben mérhető. Karcsúbb lesz az adott terület, ahol a fókuszált ultrahangot bevetik, és általában már az első alkalom után látható a változás. Volt olyan páciensük, aki négy hét elmúltával egy számmal visszalépett a ruhaméret táblázaton.

„Az, hogy mennyire látványos az eredmény, függ az alkattól is. Nem ígérjük, hogy a kezelések után mindenki kisebb ruhát hord majd, de a 2-6 centivel kevesebb körméret általános. Az UltraContour nem fogyókúra, hanem alakformálás. Segítségével azok a zsírpárnák is lebonthatóvá válnak, melyket tornával és fogyókúrával sem tudunk eltüntetni.”- mondja a bőrgyógyász szakorvos.
Az új eljárás bevezetése pillanatától kezdve hihetetlenül népszerű lett a Bársony Klinikán.Az ultrahangos kezelés nemcsak, hogy fájdalommentes, de kellemes és semmiféle kényelmetlen utóhatása nincs. A páciens 45 percet tölt a kezelőben.

A zsírlebontás két fázisban történik:

  • Ahogy általában az ultrahangos vizsgálatoknál, itt is zselé kerül a kezelőfejre, ami ebben az esetben egy „nagyra nőtt" számítógépes egérre hasonlít. Ezt helyezik rá a kiválasztott testrész több pontjára. De nem húzzák, nem nyomják. A páciens gyakorlatilag semmit nem érez.
    „A magas intenzitású, fókuszált ultrahangkezelés, másfél centi mélyen töri össze a zsírsejteket. Egyébként ugyanezt a módszert használják a sebészetben például az epe- és vesekövek eltávolításra is. A bőr alatti zsírsejtek szinte szétrepednek ott, ahová az ultrahangot célzottan irányítjuk és a helyükön folyékony zsírsavak, és sejtmaradványok keletkeznek . A kezelt területről  a nyirokmasszázs hatására a szervezet maga távoítja el ezeket a maradványokat.” - magyarázza Dr. Horváth Zsuzsa bőrgyógyász.

 

Tudjon meg még többet a kezelésről!

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit szakorvosainknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek