Interjú Kéri Kitty színésznővel 2.rész

2 testŐr: Hány kezelésre van még szükség, hogy elérjük a célt?

Bodnár Éva: Összesen 4-6 kezelést szoktunk javasolni a pácienseknek, hogy elérjük a kívánt eredményt. Egy ilyen kezeléssorozat végén nagyjából 2-6 centiméteres körfogat csökkenést tudunk elérni. Nagyon fontos, hogy a kezelés alatt diétázzunk, a zsíros ételeket pedig kerüljük. Igyunk elegendő folyadékot és lehetőleg alkoholt se fogyasszunk.

2 testŐr: Ultrahanggal összetörtük a zsírsejteket, és most itt vannak a folyékony zsírsejtek. Az ember azt gondolná, megvagyunk, de nem.

Bodnár Éva: Nem. A következő fázis a nyirokmasszázs. Ennek az a feladata, hogy az összetört zsírsejtekből kifolyt zsírt szépen eltávolítsuk a területről. Nagyon fontos, hogy erre a fázisra időben sor kerüljön, mert az a helyzet, hogyha a kezelés után 2-3 órán belül nem történik meg az eltávolítás, akkor a kezelt területen épen maradt zsírsejtek szépen felveszik a megmaradt folyékony zsír 80%-át.

2 testŐr: Érzel valamit, vagy ugyanolyan fájdalmatlan, mint az előbb?

Kéri Kitty: A huszadik perc végén már szokott egy kicsit fájni, de nem igazi fájdalom ez, inkább olyan, mintha valaki bemászna a bőröm alá, és jó erősen megmasszírozna.

Nézze meg a teljes riportot! Katt ide!

Tudta Ön?

Az ultrahangot az emberek nem, de a kutyák hallják, a delfinek és a denevérek pedig ennek segítségével tájékozódnak. Az ultrahangot műszaki és orvosi területen is használják, mert alacsony energiával képes változást elérni. Az esztétikai kezeléseknél az elektromos frekvencia rezgő hatására hő termelődik, a méreganyagok távoznak.

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit szakorvosainknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek