UTIMS HIFU / ARCLIFTING MIKROFÓKUSZÁLT ULTRAHANGGALA UTIMS HIFU eljárás - Egyedülállóan pontos és stabil fókuszpont

A mikrofókuszált ultrahang lényege, hogy a kezelőfej speciális kiképzésének köszönhetően az ultrahang hullámok egy meghatározott mélységben létrehozott fókuszpontban felerősítik egymás hatását. A fókuszpont mérete és alakja meghatározó kérdés. Minél kisebb és pontszerűbb ugyanis a fókuszpont, annál hatékonyabb és biztonságosabb a kezelés, hiszen ezáltal biztosítható, hogy az energia az elvárt hatást érje el a fókuszpontban, miközben a bőr felszíne nem ég meg, és a környező szövetek épek maradnak.

Az UTIMS különlegessége, hogy a fókuszpont meglehetősen határozott, és tojás alakú, ezáltal biztonságosabbak, és jobbak a kezelési eredmények. Más készülékek hosszabb, vertikális alakú fókuszpontja könnyebben okoz égési sérülést, főként pl. a szemek körül.
 Az UTIMS kezelés előnye, hogy a bőrfiatalítás háromféle mélységben végezhető vele, a készülék még az egyéb eljárások által nem érintett SMAS (Superficial Muscular Aponeurotic System - izomfelszíni) réteget is eléri mindamellett, hogy a felszínhez közelebbi, finom ráncokat is eredményesen kezeli.

A HIFU-t először az orvosi praxisban használták. Esztétikai kezelések esetében a HIFU energia célzottan a mély dermis, a szubkután vagy az SMAS (Superficial Muscular Aponeurotic System - izomfelszíni) rétegekbe juttatható.

Az elérhető behatolási mélység adja a HIFU kezelések nagy előnyét más technológiákkal szemben az arcfiatalításban. Míg más eljárásokkal legfeljebb a dermis mély rétegeit érjük el, addig a HIFU képes ez alá, a szubkután réteg alatt elhelyezkedő izomfelszínhez is eljutni, megsokszorozva ezzel a kezelések eredményességét. A mélység nem hozzávetőleges, hanem nagyon pontosan meghatározott, éppen ezért a kezelések nagyon precízek és biztonságosak. 

A hő hatására a szövetekben egy azonnali kontrakció történik, ami már kezelés után látványosan feszesebb bőrképet eredményez.

A fókuszált ultrahang kezelőfej kiképzésének köszönhetően az abból kilépő hullámok egy pontban jelentősen felerősítik az akusztikus energiát. Amikor a hőmérséklet a célterületben 47 °C fölé emelkedik (ez a fehérjék kicsapódásának határértéke), koagulációs zóna keletkezik a szövetekben. A gyógyulási folyamat a környező ép szöveteknek köszönhetően rövid időt vesz igénybe. A gyógyult terület feszesebb és rugalmasabb, több kollagént és elasztint tartalmaz, tartósan fiatalos képet mutat.

Magas frekvencia

A magas frekvencia a HIFU technológia esetében nagyobb energiát és finomabb fókuszpontot eredményez, ezáltal mind az eredmények mind a biztonság szempontjából előnyös. A rövid impulzus gondoskodik arról, hogy kizárólag a célszöveteket érje hőkárosodás.
Az UTIMS A1 4-10 MHz energiát fókuszál a bőr 1,5 mm-es, 3 mm-es és 4,5 mm-es mélységébe.

Szabadalmaztatott eljárással pontosan megvizsgálható, hogy a leadott energia hogyan (milyen nagyságú és alakú fókuszpontban) jelenik meg a szövetben. Ezzel az eljárással vizsgálnak és mérnek be minden egyes kezelőfejet, így biztosítva, hogy csak tökéletes kezelőfejekkel történhessen kezelés.

Az azonnali, kezelés után látható eredmények mellett, a hosszú távú hatás kb. 2-3 hónap alatt alakul ki és akár 1,5-2 évig is tart.

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit szakorvosainknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek