23 éve a megbízható választás

Centikben mérhető a fogyás

Alakformálás hatékonyan

Méretes zsírpárnák, makacs cellulit és megereszkedett bőr: az orvostechnika legmodernebb eszközeinek köszönhetően ma már pár hét alatt valamennyi problémának búcsút inthetünk. Dr. Lukácsi Andrea bőrgyógyász két - műtét nélküli - nagyon hatásos alakformáló eljárást mutat be. 

A megfelelő táplálkozás és mozgás mellett milyen megoldásokkal segít az orvostechnika a zsírpárnák elbontásában?

Testünk bizonyos területein, például a hason, a combokon és a csípőn kialakulhatnak olyan zsírrétegek, amiket se a sport, se a diéta nem tud eltüntetni. Itt hoz látványos eredményeket az UltraContour kezelés, vagyis a fókuszált ultrahangos zsírbontás, ami műtét és fájdalom nélkül szünteti meg a zsírfelhalmozódást. A kezelés során ultrahanggal szétroncsolják a zsírsejtek falait, hogy a zsír kiürülhessen, majd a nyirokmasszázs hatására a nyirokkeringésen keresztül távozhasson. Mivel a nyirokrendszer a májon keresztül ürül, ezért fontos a bő - napi 2-2,5 liter - folyadékbevitel, és májregeneráló gyógynövényteák fogyasztása.

Alakformálás

A kezelés hatása fokozható, ha előtte és utána pár óráig nem eszünk, ugyanakkor a hétköznapok során fontos lenne a napi 3-5 étkezés, hiszen a rendszertelen táplálkozás hatására a szervezet raktározni kezd, a fogyás az éhezés ellenére sem indul be. Fontos, hogy helyes diéta segítségével étkezzünk, kerüljük a cukrot és a finomított szénhidrátokat, és megfelelő mértékben és arányban fogyasszunk zsírt, fehérjét és szénhidrátot. Aki bizonytalan, kérje dietetikus segítségét. A végeredmény azonban akkor lesz igazán lélegzetelállító, ha a kezelést és a helyes táplálkozást kiegészítjük a sporttal. Főleg a kardió mozgás az, ami látványosan beindítja a nyirokkeringést, ezzel pedig a méreganyagok kiürülését. Megígérhetem, aki naponta harminc percet szán az „izzadásra”, nagyon hamar komoly változásokat tapasztal majd magán. 

Hány kezelés után érhető el szemmel látható eredmény?

Egy terület kezelésére minimum 4 és maximum 18 alkalom javasolt. A heti rendszerességgel végzett kezeléssorozattal egy hónap alatt akár 2-6 centiméter körméretcsökkenés érhető el. 

Narancsbőr esetén mi ma a leghatékonyabb kezelés?

Narancsbőr elleni kezelésA VelaShape technológia, ami több eljárást egyesít: bipoláris rádiófrekvencia, infravörös fényenergia, negatív nyomásterápia és görgős masszázs segítségével feszesít és simítja a narancsbőrt. Az infravörös energia kívülről melegít, míg a rádiófrekvencia 2-3 centiméter mélyen melegíti fel a narancsbőrt előidéző szöveteket. Hő hatására fokozódik a vérkeringés, több oxigén jut a területre, minek hatására beindulnak az anyagcsere folyamatok. A „beavatkozás” csökkenti a zsírsejtek méretét, a bőr felületén található gödröcskék szépen eltűnnek, azokat ugyanis a kötőszövetből kitüremkedő zsírsejtek okozzák. A vákuum és a görgős masszírozó fej feladata, hogy serkentse a levált méreg- és salakanyagok nyirokkeringéssel való távozását. 

A VelaShape technológia nem csak feszesíti a bőrt, hanem bontja a zsírt is.
 

Mely területeken hatásos ez a megoldás?

A leggyakrabban formált testrészek a popsi és a popsi alatti tíz centiméteres rész, ez szinte minden nő esetében narancsbőrös, de ugyanilyen látványos eredményeket hoz a has, a csípő és a comb különböző - elülső, hátsó, oldalsó - régióiban is. A kezelésekre hetente érdemes járni, így ha a bikiniszezon előtt két hónappal belevágunk, már látható lesz a hatás. 

Aki szeretné „megtámogatni” a kezelést, kezdjen el salaktalanítani, a narancsbőrt ugyanis legtöbb esetben a szervezet elsavasodása okozza. Jót teszünk magunkkal, ha az étkezéseink részévé tesszük az olyan lúgosító élelmiszereket, mint az uborka, a retek, a saláta, a petrezselyem, a káposztafélék, az alma, az eper, a tök, a joghurt - vagy éppen a különféle lúgosító porok, italok. Aki ennél is tovább szeretne menni, rendszeresítése az infraszaunát, vagy fokozza a hatást aromaterápiás fáslizással, illetve biostimulációs kezelésekkel. Előbbi egy olyan speciális fáslizós technika, ami illóolajokkal és hideg-meleg hatással serkenti a zsírbontást, míg a biostimuláció az izomszövet teljes átdolgozását célozza meg. Ezen kiegészítő kezeléseket mind az UltraContour, mind a VelaShape esetében eredményesen alkalmazzuk, fokozva azok hatását.

Hírlevél feliratkozás

Az alakformáló kezelések a férfiaknál is „működik”?

Mivel a férfiak kötőszöveti állománya feszesebb, esetükben sokkal hatékonyabbak a kezelések. Jobban reagálnak az alakformálásra. Természetsen a kezelések náluk is csak akkor hatásosak, ha megfelelő étrenddel és életmóddal társítjuk őket.

barsony.hu - Prospektus
Bársony magazin
Alakformálás műtét nélkül
Bár diétával és testmozgással sok eredményt lehet elérni, a kisebb, makacs zsírpárnák ellen ezek sem mindig jelentenek megoldást. Cikkünkben...
Egy turbó karcsúsítás története
Re-Form - Új formában 3 hét alatt! Kevés nőtársunk mondhatja el magáról, hogy tökéletesen elégedett az alakjával. Ráadásul a helyzet az idő...
Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek