Végezhető-e nyáron is a lézeres szőrtelenítő kezelés?

Dr. Lukácsi Andrea bőrgyógyász válaszol:

Lézeres szőrtelenítés megfelelő fényvédelmi szabályok betartása mellett nyáron is végezhető. Ez azt jelenti, hogy a ruhával fedett bőrterületeket kezelhetjük nyáron is, pl. lábszárat addig tudunk kezelni, amíg valaki hosszú nadrágban jár, bikinit addig, amíg nem napozik bikiniben, hónaljat akár egész nyáron, bár ez utóbbi esetén fontos kihangsúlyozni, hogy a vízparti nyaralások során a visszaverődő napfény érheti a hónaljat is, ezért erre a rejtett UV sugárzásra érdemes figyelni. Szőrtelenítést követően 1 hónapig szigorú fényvédelem, napozási tilalom javasolt.

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit szakorvosainknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek