VIVACE kezelés , a COSMO Teszter magazin főszerkesztője kipróbálta

Náunk járt Sabján Johanna, a COSMO Teszter magazin főszerkesztője.
Olvassátok el véleményét a VIVACE kezelésről!

A magazinban megjelent szöveget változatlan formában közöljük. Nekünk minden visszajelzés fontos!

"Főszerkesztőnk, Johanna kíváncsi volt rá, hogy az egyik legmenőbbnek számító VIVACE frakcionált multi mikrotűs RF kezelés tényleg olyan hatékonyan csökkenti-e a ráncokat és az aknés hegeket. A kezelés egyébként három nagyon hatásos módszert ötvöz: kollagén indukciós terápiát, sebgyógyulási folyamatot és fényterápiát.

SIMA ÜGY?   
A kezelést egy bőrgyógyászati konzultáció előzte meg, hogy felmérjék a bőröm állapotát és kiderítsék, alkalmas-e az eljárásra, magára a műveletre pedig pár nap múlva került sor. Hámlasztással indítottunk, hogy eltávolítsák az elhalt hámsejteket a bőröm felületéről, majd kaptam egy kis érzéstelenítést, hogy jobban bírjam az egyébként kissé fájdalmas kezelést. 

Az eljárás nagyon izgalmas: egy 36 aranybevonatú mikrotűvel ellátott kezelőfejjel végzik, amely meghatározott mélységben ejt apró sebeket – ezáltal stimulálja a kollagéntermelést. Bónuszként egy kis hyaluront masszíroztak a bőrömbe, amely a kezelés után mélyebbre szívódik fel. Kicsit kipirosodott ugyan a bőröm, de mire hazaértem, az apró utóhatás is elmúlt. A hőhatás kollagén zsugorodást okoz, amitől azonnal feszesebb lesz az arcom, de a végleges hatást 4-6 nap alatt fejti ki.

MEGÉRI?  A kezelés után 1-2 napig kicsit érdesebb és gyulladtabb volt a bőröm, de miután ez alábbhagyott, jóval feszesebb és tónusosabb lett az arcom.  Simán belevágnék újra, akár kúraszerűen is."
 
 

Aktuális VIVACE kezelés akciónkat a linkre kattitva tekintheti meg.

 
 

Bársony magazin

A végtelenül kedves és mosolygós Köböl Anita járt nálunk VIVACE rádiófrekvenciás arckezelésen. Beszélgettünk a Bársonyról, szépségről és jövőbeli...
molnar_viola_anna_vivace
  A posztjaidból érződik egyfajta egészséges mértékű önbizalom. Ez mindig megvolt benned? Egyáltalán nem, ez egy hosszú folyamat eredménye...
Megelőzés és kezelés hatékonyan Mit tehetünk azért, hogy bőrünk sokáig megőrizze rugalmasságát és fiatalos legyen? A bőr öregedését csupán 20%-...

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit szakorvosainknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek