25 ÉVE A MEGBÍZHATÓ VÁLASZTÁS

Gouri ® kezelés- folyékony szálazás

A világon az első olyan orvostechnológiai anyag,

mely injektálható,

folyékony polikaprolaktont (PCL)-t tartalmaz. 

Gouri kezelés

A Gouri ® skinbooster kezelés nemcsak ápolja, hanem hatékonyan elősegíti a természetes sejtszintű megújulást.

A Gouri ® a világon az első olyan orvostechnológiai anyag, mely injektálható, folyékony polikaprolaktont (PCL)-t tartalmaz. Különleges formulája egy egyedülálló fejlesztés, amely mikroszemcsék nélküli, természetes módon, egyenletesen oszlik el a teljes arcbőrben.
Javítja a bőr minőségét, fiatalítja szerkezetét, természetes módon helyreállítja az öregedés következtében elveszett kollagénrostokat.

Milyen módon hat a kezelés?

A Gouri ® egy olyan termék, mely lassítja az öregedési folyamatokat és javítja a bőr rugalmasságát. Feltölti a finomvonalakat, ráncokat természetes a kollagénképződés által. A kor előrehaladtával roncsolódott kollagénrostokat helyreállítja, így a bőr szerkezete megújul. Hatására az arcbőr feszesebbé, rugalmasabbá válik.

Kinek ajánljuk a kezelést?

Az olyan érettebb bőrű, 35-40 év feletti pácienseinknek javasoljuk, akiknek bőrük kollagéntartalma már csökkent.  Akik a bőröregedés jeleit, a megereszkedett bőrt és ráncokat tapasztalják magukon.

A kezelés menete

Az érzéstelenítést követően a folyékony polikaprolaktont tartalmazó Gouri ® anyagot az arc 10 beadási pontjába injektáljuk. A mellékhatások csökkentése vagy megelőzése érdekében a páciensnek legalább 30 perccel a beavatkozás előtt antihisztamin tablettát kell bevennie.
A kezelés időtartama 45 perc. 

Hány alkalommal javasolt a kezelés?

A legjobb eredmény elérése érdekében 3 kezelés javasolt 4 hetente, majd a harmadik alkalom után további 1-2 kezelést érdemes beiktatni 3-6 havonta.

Mire lehet számítani a kezelés után?

A duzzanat közvetlenül az eljárás után vagy néhány órával később illetve 7-14 nappal utána jelentkezhet. Ez egy gyakori mellékhatás, amely a kollagenezist eredményezi. A beavatkozás után enyhe duzzanatra, bevérzésre számíthatunk, ezek azonban pár nap alatt eltűnnek. A kezelés után azonnal visszatérhetünk a normál hétköznapi életbe, de kerülni kell az arcot megterhelő, megerőltető mozgásokat és az arc masszírozását. A sminkelést kerüljük legalább 24 órán keresztül. Tilos továbbá kitenni a kezelt területet napfénynek, UV fénynek. A szauna, gőzfürdő használata szintén kerülendő az injektálást követő 2 hétig.

Kezelés ára

Gouri ® kezelés ára 250 000 Ft/alkalom

 

 

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek