25 ÉVE A MEGBÍZHATÓ VÁLASZTÁS

Anti-Aging kezelés 3 lépésben

 

Fiatalodjon professzionális Anti-Aging arckezeléseinken!
Ragyogó arcbőr három lépésben.
 

Anti-Aging kezelés

Anti-Aging kezelésünk hatására bőre feszesebb és bársonyosabb lesz, az arc, a nyak és a dekoltázs bőre megfiatalodik, hidratáltabb lesz, a finom ráncok kisimulnak. Személyre szabottan állítjuk össze az Ön bőrének legmegfelelőbb programot.

6 ALKALMAS ANTI-AGING KEZELÉSCSOMAG 3 LÉPÉSBEN:

 • Diamond Peel: gyémántfejes mikrodermabrázió
 • Bőrfeszesítés hexapoláris rádiófrekvenciával
 • Orvosi mezoterápia TMT készülékkel: orvos esztétikai hatóanyag bejuttatás tű nélküli mezoterápiával

Választható kezelések az életkortól és az esztétikai problémától függően:

 • 30+: a harmincasoknak bőröregedés gátlása
 • 40+: negyveneseknek bőrfeszesítés
 • Post-solar: mély hidratálás, napozás utáni bőrfrissítés
 • Melanogel complex system: pigment foltok halványítása

A tartós eredmény eléréséhez legalább 6 kezelés kúraszerű alkalmazása javasolt, heti egy alkalommal. Az elért eredmények hosszú távú megőrzését 4-8 hetente egy-egy fenntartó kezelés biztosítja. Ugyanakkor lényeges, hogy az eredmények már az első kezelés után is láthatók.

1. lépés

DiamondPeel: gyémántfejes mikrodermabrázió

A mikrodermabrázió egy speciális bőrcsiszolási eljárás, a klinikánkon alkalmazott hámlasztó, bőrkoptató eljárások közül a legfinomabb fizikai hatásokon alapuló módszer. A gyémánt kezelőfejjel finom polírozással eltávolítjuk az elhalt bőrsejteket, melynek eredménye a bársonyos puha felületet. A bőr láthatóan simábbá, finomabb pórusúvá válik, az egyenetlenségek (ráncok) kisimulnak.

A felső hámrétegek célzott eltávolításával a bőr megújulása kezdődik: mindig új, ép szövetek lépnek a korábbi, károsodott szövetek helyére. A hám- és bőr alatti kötőszövet vastagsága növekszik, a mikrokeringés fokozódik, a hatóanyagok felvétele jelentősen növekszik. A legintenzívebb hatás természetesen a speciális hatóanyagok és a mikrodermabráziós kezelés együttes alkalmazásával érhető el.

A mikrodermabráziót sikeresen alkalmazzuk ráncosodás, pigmentfoltok, öregségi foltok, és fénykárosodás kezelésében.

A kezelés fájdalommentes. Eredménye azonnal látható és minden kezelés után javuló tendenciát mutat.

A kezelés célterületei rendszerint:

 • az arc,
 • a nyak,
 • a dekoltázs és
 • a kézfejek

2. lépés

Bőrfeszesítés: hexapoláris rádiófrekvenciával

A kozmetikai és kozmetológiai gyakorlatban a mai napig az egyik legfontosabb törekvés a bőr megnyúlásának, ráncosodásának megakadályozása. Az életkor előrehaladtával kivédhetetlen a gravitáció. A környezeti ártalmak, ezen belül a fény okozta öregedés (foto-ageing) a bőrben lévő kollagén rostállomány lazulásához, a bőr ráncosodásához vezet.

A rádiófrekvenciás kezeléssel a hő hatására a kezelt területen fokozódik a vér- és nyirokkeringés, amely felgyorsítja a szöveti anyagcseretermékek elszállítását. A felélénkült oxigénellátás hatására nő a kollagén- és elasztinrostok termelődése, s így feszesedik a bőr a kezelt területen. A kezelés eredményeként a bőr feszesebbé, bársonyosabbá válik. A "lifting" hatás elsősorban az arcon jelentős, és a tapasztalatok szerint tartós.

A hexapoláris technológia jelenleg a legfejlettebb és legeredményesebb rendszer a rádiófrekvenciás kezelések területén.

3. lépés

TMT System: orvos esztétikai hatóanyag bejuttatás tű nélküli mezoterápiával

A TMT készülékünk a legelőrehaladottabb orvosi-kozmetikai technológiákat kombinálja. A kezeléssel fokozzuk a bőr áteresztő képességét, és segítjük a hatóanyagok mélyre jutását.

Az eljárás az ún. elektro-foro-poráció elvén működik, amelyben ötvözik az elektroforézist és az elektroporációt. Ennek eredményeképpen a hatóanyagok lejutnak egészen a dermisz (irha) rétegéig.

Az elektroforézis során mesterségesen állítunk elő elektromos töltéseket, és vonzzuk, illetve taszítjuk a hatóanyagot a bőr mélyebb rétegeibe. Az elektroporáció során különleges elektromos impulzusok a sejthártyára gyakorolnak hazást. A molekulákon ultra-mikro-pórusok képződnek, amelyen keresztül a hatóanyagok könnyen lejutnak a bőr mélyebb rétegeibe. Akár 40%-al is megnövelhetjük a hatóanyagok felszívódását hasonlóan mély rétegbe, mint a tűs mezoterápiával. Ebben az esetben viszont a kezelés nem fájdalmas, nincs seb, véraláfutás, a vendég rögtön visszatérhet a normális életbe.

Válasszon kezelést életkorának és esztétikai problémájának megfelelően!

A TMT System-hez tartozó hatóanyagok 100%-os tisztaságú, mezoterápiás anyagok, melyeket így minden veszély nélkül juttathatunk a bőrbe. Klinikánkon az összeállított steril ampullák közül az arc kezelésére négyféle hatóanyag kombinációt használunk.

30+: harmincasoknak bőröregedés gátlása

Az öregedés gátló program a 40 év alatti korosztály számára lett kifejlesztve, mivel ezekkel a hatóanyagokkal képesek vagyunk lelassítani az öregedés folyamatait. Alkalmazható arcra, nyakra és dekoltázsra.

40+: negyveneseknek bőrfeszesítés

Ez a program is arcra, nyakra, dekoltázsra egyaránt alkalmazható. A 40 év fölöttieknek viszont feszesebbé kell tenni ezeket a területeket, mivel már csökken a kollagén termelődés, lazulnak a kollagén rostok, ráncosodik a bőr.

Post-solar: mélyhidratálás, napozás utáni bőrfrissítés

A napozás utáni program nagyon erős hidratáló anyagokat tartalmaz, ezért használható az erősen napkárosodott, nagyon száraz bőrök ápolására. Erős hidratáló hatása miatt érdemes felváltva használni az öregedés gátló programmal.

Melanogel complex system: pigmentfoltok halványítása

A pigment folt halványító programmal az egész bőrfelszín a pigment foltokkal együtt világosodik. Itt mindenképpen minimum 10 kezelésre szükség van, az eredményesség érdekében.

Anti-Aging kezelés ára

3 lépésben, 6 alkalommal162 800 Ft

A feltüntetett árak tartalmazzák az áfát, és kezelésenként fizetendők. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

Anti-Aging kezelés 3 lépésben
Anti-Aging kezelés 3 lépésben
Anti-Aging kezelés 3 lépésben
Anti-Aging kezelés 3 lépésben
Anti-Aging kezelés 3 lépésben
Anti-Aging kezelés 3 lépésben
Anti-Aging kezelés 3 lépésben
Anti-Aging kezelés 3 lépésben
Anti-Aging kezelés 3 lépésben

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

Anti-Aging kezelés 3 lépésben
Anti-Aging kezelés 3 lépésben
Anti-Aging kezelés 3 lépésben
Anti-Aging kezelés 3 lépésben
Anti-Aging kezelés 3 lépésben
Anti-Aging kezelés 3 lépésben
Anti-Aging kezelés 3 lépésben
Anti-Aging kezelés 3 lépésben
Anti-Aging kezelés 3 lépésben
Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek