Búcsú a borotvától

A nyári szezon előtt szabaduljon meg a kellemetlen szőrszálaktól!

Akkor lehet biztosan tudni, hogy egy kislány nővé érett, amikor elkezdik zavarni a lábszárán jelentkező finom pihék. Aztán kölcsönveszi a mama szemöldökcsipeszét, és reménytelen küzdelembe kezd vele. És ez a harc hosszú évtizedekig folytatódik. Megismerjük a borotvát – amitől kellemetlen sörteként nő vissza a szőr –, a gyantázás fájdalmait, s az utána jelentkező enyhe, de kellemetlen bőrgyulladást, vagy a szőrtelenítő krémek bántó illatát és rövid hatását.

Pedig van mód arra, hogy tartósan felszámoljuk a lábon, karon, bikini-vonalon, hónaljban vagy akár az arcon előforduló szőrszálakat!

A csúcstechnika a férfiaknak is segít megszabadulni a váll, hát, has, kézfej szőreitől. A módszer lényege, hogy a szőrszál festékanyaga, a melanin elnyeli a kibocsátott fényenergiát, ami hővé alakul, s ezt a szőrszál eljuttatja a szőrtüszőhöz. A hő károsítja a növekedési fázisban lévő szőrtüszőket, és ezért a szőrszálak kihullanak. Az így kezelt szőrtüsző nem sérül meg, de a működése leáll. A környező szövetek nem hevülnek fel, sértetlenek maradnak. A Bársony Orvos Esztétikán az elmúlt 17 évben több mint 40 000 végleges lézeres szőrtelenítő kezelést végeztek, s ezek is bizonyították, hogy a sikeresen leállított szőrtüszőkből többé nem nőtt új szőrszál.

Az első kezelés

Az első kezelést egy alapos szakorvosi vizsgálat előzi meg a klinikán, ennek során megállapítják a bőr és a szőr jellemzőit. A szakorvos meghatározza a páciens számára ideális kezelési paramétereket, majd a tesztkezelés következik. Néhány négyzetcentiméternyi bőrfelületen megvizsgálják a bőr reakcióját, és kizárják a túlérzékenységet. 24–48 óra múlva kezdődik az első végleges szőrtelenítő kezelés az Alexandrite lézerrel, amely rendkívüli precizitásával és gyorsaságával emelkedik ki a lézerek közül. Fájdalmat vagy kellemetlenséget nem okoz, csak enyhe csipkedő érzést.

Ismételt kezelés

Lézeres szőrtelenítő kezelésre csak az éppen növekedési fázisban lévő szőrtüszők fogékonyak, ezeknek a működését lehet leállítani. Éppen ezért 4–6 alkalommal, 6–8 hetente érdemes ismételni a kezeléseket.

Az őszi, téli szezon

A lézeres „fényterápia” akkor alkalmazható, ha a bőrt sem nap, sem szolárium nem éri, ezért a kezeléseket legjobb szeptember közepén elkezdeni. Aki viszont megállja, hogy ne napozzon, az nyáron is részt vehet a kezeléseken. A kezelés után is tartózkodni kell egy ideig a naptól. Az őszi-téli-tavaszi hónapok alatt elvégzett lábszár-szőrtelenítés a következő nyárra végleg megoldja gondjainkat.

 

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit szakorvosainknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek