Köböl Anita a műtét nélküli arcfiatalítás híve

A végtelenül kedves és mosolygós Köböl Anita járt nálunk VIVACE rádiófrekvenciás arckezelésen. Beszélgettünk a Bársonyról, szépségről és jövőbeli tervekről is.

Hogy érezted magad a Bársonyban?

Köböl Anita: Köszönöm szépen, nagyon jól! Barátságos a környezet és szinte mindenki azt leste, hogy miben és hol tud segíteni, hogy a kezelés maximális kényelemben történjen. 

Milyen volt a VIVACE kezelés?

K.A.: Bevallom, kicsit izgultam. De csak annyira, amikor az ember gyomrában összegyűlnek a pillangók valami új, valami ismeretlen érkezése kapcsán. Mivel a kezelés során a bőr felületét apró tűkkel stimulálják, amely energiát közvetít a bőrbe, így érthető, hogy kíváncsian vártam, milyen érzés lesz majd, fog-e fájni. De miután az arcomat finoman bekenték érzéstelenítő krémmel, ami szinte azonnal hatni kezdett, már minden izgalmam elmúlt és csak átadtam magamat a kezelés kényelmének.

Mi az, amit szívesen kipróbálnál még a Bársonyban?

K.A.: Nagyon örülök neki, hogy a kezelések igénybevétele nem jár "totális átalakulással", vagyis nem kell plasztikai beavatkozásnak történnie ahhoz, hogy megőrizzem a bőröm fiatalságát, rugalmasságát. Számomra ez egy fontos kérdés, hiszen a prevenciót zászlómra tűztem, és hiszek a szép öregedésben. Ezért az UTIMS HIFU kezeléssel szemezek még, amely egy újabb lépés a bőrfiatalság megőrzése felé anélkül, hogy a vonásaim megváltoznának. Elképzelhetőnek tartom, hogy idővel ezt az eljárás is kipróbálom.

Munkádból kifolyólag mindig csinosnak kell lenned. Mi a napi szépségápolási rutinod?

K.A.: Általában vannak TOP kedvenc kozmetikumaim, amiket egy adott időszakban rendszeresen használok reggel és lefekvés előtt is. Az ébredést egy hideg vizes arcmosás követi, majd egy C-vitaminos szérum és egy hidratáló krém felvitele. Az esti rutinomat a smink alapos eltávolításával kezdem, többnyire micellás arclemosó folyadékkal, majd egy tápláló krémmel alaposan átmasszírozom az arcomat. Bizonyos időközönként használok arcradírt és szeretem a maszkokat is, ettől mindig üdének és sugárzónak látom a bőrömet.

Kimész smink nélkül az utcára?

 K.A.: Nem. (Mosolyog.) De vannak napok, amikor a no make-up make-upban hiszek, vagyis tényleg csak minimális sminket teszek fel. Ez többnyire BB krém, szempillaspirál és egy kis pirosító.

Mivel telnek most a mindennapjaid? Hogy néz ki egy átlagos napod?

K.A.: A legtöbb időt a vlogom készítésével töltöm, nem olyan régen indult a saját Youtube csatornám, ami az Anita's Beauty Whispers nevet kapta. Szépségápolással, divattal és csupa csajos dologgal foglalkozom, amellett, hogy érintek könnyed, humoros témákat is. Igyekszem hiteles, informatív anyagokat készíteni, szem előtt tartva, hogy az átlagos felhasználó a gyors, pörgős anyagokat részesíti előnyben. Nekem lételemem a humor, így természetesen ez sem maradhat ki, próbálok vidám perceket szerezni a követőimnek. Emellett számtalan rendezvény háziasszonyaként eleget teszek felkéréseknek, dolgozom a tévében és egy blogot is vezetek szerkesztőként. A legnagyobb örömöt pedig a két kiskutyánk, Sába és Nati jelentik, akikkel hosszú túrákat teszek nap, mint nap.

Van olyan terület, ahol még szívesen kipróbálnád magad?

K.A.: Épp most neveztem be egy vlogger versenybe, amely során nagykövetet keresnek. Ilyenben még sosem volt részem, úgyhogy szívesen kipróbálnám magamat valaminek a képviselőjeként. Aztán azt gondolom, hogy műsorvezetőként is elbírnék még komolyabb feladatokat, de most kicsit más irányba indult az életem, úgyhogy meglátjuk, mit hoz a jövő. Hiszek benne, hogy minden úgy történik, ahogyan lennie kell.

Mivel töltöd a szabadidődet?

K.A.: Sába egy vizsla, újdonsült családtagunk, Nati pedig egy szetter-foxi vegyes páros. Így egyértelműen a velük töltött idő teszi ki a szabadidőm nagy részét, hiszen hatalmas a mozgásigényük, miközben mindig beiktatok heti 1-2 nap edzést, csajos programot, de szeretek vacsorát készíteni a páromnak és otthon lenni kettesben (vagyis négyesben, hogy a csajos meg ne sértődjenek. :)) Nem mondom, hogy mindig zökkenőmentes a szervezés, de minden odafigyelés kérdése, én pedig amúgy is szeretem, ha pörög az életem.

Ha többet szeretne tudni a VIVACE kezelésről kattintson ide >>

Nézze meg Köböl Anita VIVACE arckezelését!

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit szakorvosainknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek