Így várd a nyarat szőrmentesen

Fájdalom és mellékhatások nélkül!

Hamarosan itt a strandszezon, így elérkezett az ideje annak, hogy elkezdjük magunkat csúcsformába hozni. Azonban nemcsak a diétára és az edzésre, vagyis alakunk tökéletesítésére érdemes gondolnunk, hanem arra is, hogy megkíméljük magunkat az állandó szőrproblémáktól, szőrtelenítéstől.

Valószínűleg mindenki tisztában van a folyamatos borotválás, és szőrbenövés kellemetlenségeivel, és a fájdalmas gyantázás sem tartozik a legkedveltebb szabadidős tevékenységek közé. De most a lézeres eljárásnak köszönhetően végre messzire hajíthatjuk a borotvát, és élvezhetjük a végleges szőrtelenséget fájdalmak és mellékhatások nélkül!

A teljes cikket elolvashatja itt.

 

Bársony magazin

Nyári szőrtelenítés
Végezhető-e nyáron is a lézeres szőrtelenítő kezelés? A jelenlegi egészségügyi helyzet miatt most sokaknak elmaradt a lézeres szőrtelenítő...
Dr. Szabó Tünde bőrgyógyász szakorvossal beszélgettünk a lézeres szőrtelenítésről, a lézerekről és arról, hogy miért fontos az orvosi háttér...
lézeres szőrtelenítés
Borotva, hideggyanta, meleg gyanta, epilátor, szőrtelenítő krém, hosszú nadrág harminc fokban. Dolgok, amikből a legtöbb nőnek már elege van, amikor...

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit szakorvosainknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek