25 ÉVE MEGBÍZHATÓ VÁLASZTÁS

Mit jelent a lézeres szőrtelenítés?

Lézeres szőrtelenítés=végleges szőrtelenítés

Ha nem akarsz többé szőrtelenítéssel bajlódni!

Ha már unod a szőrtüszőgyulladást!

Ha nem akarsz többé gyantázás vagy epilálás után kipirosodott bőrt!

Ha unod, hogy nem viselhetsz akármikor szoknyát, rövidnadrágot!

Ha unod, hogy egy-egy szőrtelenítő eljáráshoz meg kell várni, hogy megfelelő hosszúságú legyen a szőr!

Ha nem akarsz mindig időpontot egyeztetni a kozmetikussal szőrtelenítő kezelésre!

Ha nem csak lelassítani akarod a szőr növekedési ütemét, mint IPL esetében!

HA VÉGLEGES MEGOLDÁST KERESEL!

Az alábbi ábra szemléletesen mutatja be, hogy a különböző szőrtelenítő eljárások milyen időtartamban biztosítják a szőrtelen állapotot.

Szőrtelenítések időtartama

Ha végleges megoldást keresel a szőrtelenítés területén, akkor csakis az orvosi lézer jöhet szóba.

Hogyan működik a lézeres szőrtelenítés?

A lézerrel kezelt szőrtüsző nem termel többé szőrszálat! A kezelés során a lézer fényenergiája a szőrszál pigmentanyagában nyelődik el. A fényenergia átalakul hőenergiává, a hőt a szőrszál vezeti le a szőrtüszőhöz. Tehát a növekedési fázisban lévő szőrtüsző működése leáll. Az eljárás rendkívül precíz, a kezelés során egy szőrszál sem marad ki.

Hány alkalomból áll a lézeres szőrtelenítés kezeléssorozat?

Lézeres szőrtelenítés kezelés

 

Lézeres szőrtelenítés esetében kezeléssorozatról beszélünk.
A lézerrel történő kezelés a növekedési fázisban lévő szőrszálak pigmentanyagára képes hatni. A végleges eredmény eléréséhez legalább 6-8 alkalomra van szükséged. A pontos kezelésszám egyénenként és területenként változhat, mivel eltérő a szőrszálak sűrűsége az egyes testtájakon (szőrszál/cm2: orca 880, halánték 770, alkar 100, combok 55, lábszár 50, felkar 40, has 40) A kezelések között eltelt idő a szőrszálak növekedési üteméhez igazodik. Két kezelés között általában minimum 8 hét telik el, ezalatt azon szőrszálak is növekedési fázisba lépnek, melyek az előző kezelés alatt nyugalmi állapotban voltak.

Milyen hosszú egy kezelés?

A kezelés hossza a felület nagyságától függ. Hónalj esetében nagyjából 15 percet, lábszárak esetében körülbelül 45 percet vesz igénybe egy kezelés. A kezelés időtartama a 18 mm-es spotnak köszönhetően jelentősen lecsökken. A megfelelő spotméretnek köszönhetően a nehezen elérhető területeket is könnyedén tudjuk kezelni. A Bársony Orvos-Esztétikában használt Alexandrite lézer a Syneron Candela-nak – a világ első számú lézergyártójának – csúcskategóriás kezelőgépe, egyedülálló fejlesztés, melyet nem lehet összehasonlítani más gyártók gépeivel.

A lézeres szőrtlenítő kezelés után mennyi idővel érezhető a hatás?

Azonnal! Már az első kezelést követően hetekig számíthatsz a bársonyosan sima bőrre. A kezelés után 1-2 héten belül a kezelt szőrszálak a lézerfény hatására kiesnek, kikopnak. Utána következik a 4-5 hétig tartó szőrtelen állapot. Ezután elkezdődik az előző kezelés alkalmával még nyugalmi állapotban lévő szőrök előbukkanása. Nagyjából legkorábban a 8. hétre lesz annyi szőrszál, hogy érdemes legyen újra kezelésre jönnöd.

Az alkalmak után a szőrmennyiség a kezelt területen folyamatosan ritkulni fog. Hónalj esetében például a 4. alkalom után szinte már csak néhány szálra számíthatsz. Sok páciensünk a kezeléssorozat egyik alkalmát kifejezetten a napsütéses idő beköszönte és a nyaralást megelőző 4. hétre időzíti, így biztosítva akár az egész nyáron tartó hatást.

Vásárlás ikon
A kezelést megvásárolhatja bankkártyával webshopon keresztül >>

 

Bármely testrész lézeres szőrtelenítésére alkalmas?

Lézeres szőrtelenítés
Az Alexandrite lézer összehasonlítva más lézerekkel sokkal kíméletesebb eljárást biztosít, a legérzékenyebb területeket is kíméletesen kezeli. A készülék egy speciális hűtőmechanizmussal is rendelkezik, a kezelés alatt folyamatosan hűti a bőrt, így a más lézeres technológiáknál jellemző csipkedő érzés is csak nagyon minimálisan tapasztalható.

Alkalmas vagyok a lézeres szőrtelenítésre?

Nagy valószínűséggel, IGEN! Ha elég sötét a szőrszálad és elég világos a bőrszíned, de ez biztosan az alkalmassági vizsgálaton és tesztkezelés során derül ki. A végleges lézeres kezelés a világos színű bőrön lévő sötét színű, erősebb szőrszálak esetében végezhető a leghatékonyabban. Az ősz szőrszálakra és a szőke, nagyon vékony, pihés szálak esetében azonban nem alkalmazható a melanin (festékanyag) hiánya miatt.


Hol végeznek lézeres szőrtelenítő kezelést?

A lézeres szőrtelenítés orvos-esztétikai kezelés, melyhez nem csak a megfelelően hatékony és modern gépre, de orvosi háttérre és magas színvonalú, tapasztalt asszisztensi háttérre van szükség.
Lézeres szőrtelenítésnek akkor nevezzük a kezelést, ha az orvosi lézerrel történik. Nem összekeverendő a kozmetikai IPL villanófényes technológiával, ami csak lelassítja a szőrnövekedést, de nem állítja meg.

A Bársony Orvos-Esztétika Magyarországon elsőként, több mint 24 éve végez végleges lézeres szőrtelenítést.
Kolléganőink több mint fele már 10-20 éve dolgozik a Bársony csapatában és több mint 60 000 elvégzett szőrtelenítő kezelés tapasztalatával rendelkeznek.

Mi alapján válasszak?

A Bársony Orvos-Esztétikában használt a Syneron Candela lézerkészülék az esztétikai piac egyik leghatékonyabb és legerősebb eszköze más lézeres szőrtelenítő gépekkel szemben.
A 755 nm hullámhosszúságú Alexandrite lézer a leghatékonyabb olyan eszköz, mely alkalmas lézeres szőrtelenítésre, szinte minden páciens számára. A bőrfelszín olyan tartományában fejti ki hatását, ahol a legtöbb szőrtüsző elhelyezkedik. Ez garancia arra, hogy a kezelés a növekedési fázisban lévő szőrtüsző esetében 100%-os hatású.

Hírlevél feliratkozás

Miért válasszam a lézeres szőrtelenítést?

Ez a kezelés pácienseink körében a legnépszerűbb. Ha egyszer kipróbáltad és megtapasztaltad az előnyeit, biztos, hogy nem keresel más szőrtelenítő eljárást! Sok páciensünk egy kisebb terület kezelésével kezdi (pl. hónalj) és amint saját maga is megtapasztalta a hatást, folytatja a többi terület szőrtelenítésével.
A legfontosabb előny, hogy a kezeléssorozat után nem kell többé a szőrtelenítéssel bajlódnod, ezzel rengeteg időt és energiát takaríthatsz meg. Megszűnik a szőrbenövés, a szőrtüszőgyulladás is. A nem kívánatos szőrszálak eltávolítása nem csak esztétikai hatású. Nők százai nyerték vissza magabiztosságukat olyan területek szőrtelenítése után, ami a hétköznapokban komoly nehézséget és frusztrációt okozott számukra.

Van e bármilyen mellékhatása a lézeres szőrtelenítésnek?

Több mint 20 év és több ezer elégedett páciens tapasztalata alapján bátran állíthatjuk, hogy a végleges szőrtelenítésnek semmilyen nem kívánt vagy akár az egészségre ártalmas hatása lenne. Pácienseink többsége miután kipróbálta a kezelést és megtapasztalta előnyeit, másoknak is ajánl minket. Hatalmas elismerés számunkra, hogy több, mint 20 éves működésünk óta családok több generációját kezeltük. Vannak olyan pácienseink, akiknél már a 3. generáció jár hozzánk.

Miért válaszd a Bársonyt?

Erre legőszintébben pácienseink véleményével tudunk válaszolni.

Epres Panni (modell, édesanya)
Erpes Panni a lézeres szőrtelenítésről

 

A lézeres szőrtelenítés hatalmas mértékben megkönnyíti a mindennapjaimat. Szinte már teljesen kiitattam a napi szőrtelenítési rutint az életemből. A Bársony Orvos-Esztétika számomra egyet jelent a szakértelemmel. Maximálisan megbízom az orvosok és asszisztensek szaktudásában, az alkalmazott technológiában. Imádom a sima bőr érzetét. Teljesen elégedett vagyok az eredménnyel. Bármikor újra a Bársonyt választanám!

barsony.hu - Prospektus
Bársony magazin
Lézeres szőrtelenítés Alexandrite lézerrel
Azzal ellentétben, amit sokan hangoztatnak, a testszőrtelenítés nem az utóbbi évtizedekben vált népszerűvé, már több ezer éve létezik. A lengén...
Akciós kezelések a Bársonynál
Akciós kezeléscsomagjaink elérhetők a Bársony webshopon! 1. Válassza ki kedvenc kezelését! 2. Fizessen most biztonságosan, bankkártyával! 3. Vegye...
Lézeres szőrtelenítés nyáron
Végezhető-e nyáron is a lézeres szőrtelenítő kezelés? A jelenlegi egészségügyi helyzet miatt most sokaknak elmaradt a lézeres szőrtelenítő kezelése...
Mindent a lézeres szőrtelenítésről
Borotva, hideggyanta, meleg gyanta, epilátor, szőrtelenítő krém, hosszú nadrág harminc fokban. Dolgok, amikből a legtöbb nőnek már elege van, amikor...
Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek