VIVACE napló - kipróbáltam a kezelést II. rész

Tapasztalatok a két kezelés között:

VIVACE arckezelésA kezelést követő 24-48 órában abszolút érezhető volt, hogy a bőr mindenféle hatóanyagot nagyobb mennyiségben vesz fel. A kezelő asszisztens javaslatának megfelelően naponta több alkalommal és használtam szérumot és hidratáló krémet, ezt a bőröm igényelte is.

A kezelés után jött az igazi nyári napsütéses idő. Ez azért is volt kihívás számomra, mert kisebb belföldi utazások során, vízpart közelében az ember hajlamos megfeledkezni a megfelelő fényvédelemről és annak következményeiről. Bár erre egész nyáron kiemelt figyelmet fordítottam, de most még inkább fontosnak éreztem a kezelés hatására megújuló friss bőr megóvását. Minden nap már reggel magas faktorszámú arckrémet használtam és ha a nap közben többet tartózkodtam napon, akkor az arc területét újra krémeztem. Ennek köszönhetően nem alakult ki a pigmentáció. A kezelés a nyári napsütéses időben is biztonságosan végezhető.

A 2. hét után vettem észre, hogy a bőröm sokkal egységesebb tónusúvá vált, a kisebb barázdák kifeszültek. Olyan hatást keltett, mintha hetek óta csak aludtam és pihentem volna.

A kezelés hatására sokkal tudatosabban kezdtem az otthoni bőrápolás után is érdeklődni és beépíteni egy-két olyan új elemet, ami a kezelés hatását fokozza, a bőr mélyebb rétegeiben is kifejti hatását és az elért eredményeket még tartósabbá fogja tenni (pl. peptid szérum, retinol, c vitamin szérum).

Sminkelés alkalmával feltűnően egységes már az alap bőrképem, a dekorkozmetikumok is egészen más hatást keltenek egy ilyen bőrön. Megszűnik az olykor maszkszerű hatás, már nincs szükségem vastagabb fedésre ahhoz, hogy a bőr hibátlannak tűnjön. 

2. kezelés

Az első VIVACE kezelés pozitív tapasztalatainak köszönhetően nagyon vártam már a következő alkalmat.
Az eljárás ugyanúgy zajlott, mint az első esetben. Alapos arctisztítást után első lépésként a mikrodremabráziót végzett a kezelő asszisztens. Majd az érzéstelenítést követően a rádiófrekvenciás, mikrotűket tartalmazó kezelőfejjel végighaladt az arcom teljes területén. Az asszisztens a kezelést az egyes területeknek és a bőrtípusomnak megfelelő maximális energiával végezte. Két kezelés alkalmával nem feltétlenül használják ugyanazt az energiaszintet. A 2. kezelés előtt a kezelő megkérdezte a tapasztalataimat és a bőröm reakcióját, ami számára hasznos információval szolgál a kezelés felépítése szempontjából. Most is azt éreztem, hogy jó „kezekben” van az arcbőröm.
A kezelést ismét egy magas hatóanyag tartalmú ampulla felvitele zárta.
 

Kezelés utáni tapasztalatok

  • Az első kezelés tapasztalatai és hatásai engem is magabiztossá tettek és tudtam, hogy a kezelést követően csak várnom kell az eredményt.
  • Az én bőröm esetében most sem volt másképp, a kezelés után egy enyhe bőrpír jelentkezett, ami 1-2 óra alatt szinte teljesen megszűnt.
  • A legszembetűnőbb változást az orr és szájzugot összekötő ránc (úgy nevezett nasolabiális redő) esetében vált láthatóvá. Az enyhe ránc vagy mélyülés egészen eltűnt, ellapult. Ez önmagában is sokkal fiatalosabbá teszi a megjelenést.
  • Ezen hatások a kezelések előrehaladtával fokozódnak és válnak igazán tartóssá. Már most érzék olyan változásokat, amikre csak később számítottam, de így még inkább érzem, hogy jó döntés volt elkezdeni a VIVACE kezelést.

Bársony VIVACE arkezelés akció

Bársony magazin
Festy a VIVACE arckezelésről
Sokan ismernek vagy úgy érzik ismernek az instagram poszjaid alapján. Mi az amiről nem beszélnél, posztolnál szívesen a nagyvilágnak? mi az ami csak...
Csákány Mónika Vivace
Első gyermeke születésekor átmenetileg kiszállt a népszerű sorozatból, amiben játszott, hogy főállású édesanya legyen. Lánya, Lili ma már három és...
Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek