20 évvel ezelőtt a Bársony Orvos-Esztétika Magyarországon elsőként kezdte el a lézeres szépészeti kezeléseket. Több tízezres kezelésszámmal és ÖSSZEHASONLÍTHATATLAN SZAKMAI TAPASZTALATTAL  a hátunk mögött büszkék vagyunk arra, hogy a lézeres szőrtelenítés és a műtét nélküli arcfiatalítás igazi specialistái vagyunk.

Idén ünnepeljük 20. születésnapunkat!

Fontos volt számunkra, hogy olyan nőket válasszunk kampányunkba, akik nem egyszerű reklámarcok. Olyan nőket, akik HITELESEN KÉPVISELNEK bennünket, akik HŰSÉGES PÁCIENSEINK és valóban kipróbálták kezeléseinket.

Olvassák szeretettel az - Epres Pannival, Bolla Viktóriával, Köböl Anitával és Bodnár Éva igazgatóval készült - interjúkat, melyeket a szintén Bársony páciens Molnár Viola Anna újságíró készített.

>> Lapozza át akciós prospektusunkat!

>> Ajánljon minket, Ön is jól jár!

 

“A szépséghez ápoltság és pozitív kisugárzás kell” 

Epres Panni az ország egyik legismertebb modellje, akit nemcsak szépségéért, de kedvességéért is csodálnak. Bár a szépségéből épített karriert, mégis azt vallja, hogy a külső adottságok nem fontosak. Nőként és anyaként is ezt szeretné közvetíteni, és hiszi, hogy az egészséges önértékelés nem a megjelenésen múlik.

Modellként már többször illettek a “királynői szépség” jelzővel.  Te mindig tisztában voltál vele, hogy szép vagy?

Ritkán hiszik el nekem, de a külső sosem volt számomra központi kérdés, ezért igazából nem foglalkoztatott, hogy szép vagyok-e vagy sem. A nővérem, Judit, egy csodaszép nő, egész gyerekkoromban őt csodáltam, de bennem fel sem merült a kérdés, hogy én magam vajon szép vagyok-e. A gyerekeimet is eszerint nevelem, a családunkban nem a külsőségek képviselik az értéket. Arra nevelem őket, hogy jó emberek legyenek. “Mindig legyél kedves és bátor!” - ezt a Hamupipőkében hallott mondatot mantrázzuk a legtöbbször. A belső tulajdonságok sokkal fontosabbak a boldogsághoz. Tovább olvasom >>

“Mindannyian máshogy vagyunk szépek” 

Bolla Viktória eredetileg divatújságíró szeretett volna lenni, de mivel úgy érezte, telített a szakma, gondolt egy merészet és inkább önálló blogot indított. Ma már nemcsak bloggerként és influencerként, hanem ruhatervezőként is sikeres, hiszen tavaly saját márkát indított. Több tízezren követik az Instagramon, így az, hogy miről mit gondol, rengeteg nő életére van hatással.

Számodra mi a szép, te hogyan definiálod a szépséget?

Nincs szépségideálom és nem is hiszek abban, hogy a szépséget néhány szóban össze lehetne foglalni. Ez egy sokkal komplexebb dolog, mint ahogy a legtöbben gondolják. Gyerekkorom óta mindig azt keresem, hogy kiben mi a szép, és mindenkiben meg is találom! Mindannyian máshogy vagyunk szépek.

A saját tükörképedben is ilyen könnyen megláttad a szépet?

Az persze nem ment annyira könnyen, nyilván nekem is voltak küzdelmeim… Az önelfogadásról anyukámtól tanultam a legtöbbet: ő tanította meg azt, hogy ha valami nem tetszik de tudok rajta változtatni, akkor ne féljek lépni, viszont ha valami megváltoztathatatlan, akkor fogadjam el a dolgot olyannak, amilyen.  Tovább olvasom >>

Önmagunkba fektetni mindig megéri” 

Bodnár Éva egy véletlen folytán került a Bársony Orvos-Esztétika csapatába, de a szépészeti beavatkozások iránti érdeklődése pár hónap lefolyása alatt szenvedéllyé vált. Imádja a munkáját és a klinika igazgatójaként azon dolgozik, hogy a páciensek mindig a legmodernebb, csúcstechnológiás beavatkozások közül választhassanak.

A szépészeti beavatkozásokat ellenzők egyik leggyakrabban ismételt mondata, hogy “Tudni kell méltósággal megöregedni”. Erről mit gondol?

Egyetértek vele és a klinika is ebben hisz. Inkább a plasztikai műtéteket és a feltöltéseket lehet túlzásba vinni - az orvos-esztétikai kezelések esetében nincs ilyen veszély. Hialuronsavas feltöltéseket mi is végzünk, de a kollégáink szakértelme révén gyönyörű, természetes hatású végeredménnyel távoznak a pácienseink. Bátran mondhatom, hogy a méltóságteljes öregedés és az orvos-esztétika nem zárja ki egymást, sőt: utóbbit az előbbi szolgálatába állítjuk.

Mi a garancia arra, hogy szike nélkül is lehet látványos eredményeket elérni?

A Bársonyban csak műtét nélküli beavatkozásokat végzünk. Mielőtt bevezetnénk egy kezelést, kipróbálom! Csakis akkor kerülhet egy adott kezelés a kínálatunkba, ha elégedett voltam vele: ha valódi és tartós hatást tapasztaltam.
Tovább olvasom >>

“Ahogy idősödünk, úgy vetkőzzük le a megfelelési kényszert” 

Köböl Anita 12 éves korában csöppent a modellkedés és a szépségversenyek világába, így  nagyon fiatalon megtapasztalta, milyen irreális elvárásokkal kell egy nőnek szembenéznie. Bár sokáig ő maga is próbált megfelelni ezeknek az elvárásoknak, műsorvezetőként ma már egészen mást képvisel: hiszi, hogy a szépség nem egyenlő a tökéletességgel.

Hogyan hatott rád, hogy ilyen fiatalon csöppentél a modellszakmába?

178 centi és 55 kiló voltam, mégis rendszeresen kritizáltak a súlyom miatt, aminek meg is lett a következménye: állandóan fogyókúráztam, mert próbáltam megfelelni az elvárásoknak, de közben borzasztóan éreztem magam a bőrömben. Azt hiszem, akkoriban rengeteget roncsolódott az önbizalmam…Szerintem 30 éves korom körül ébredtem öntudatra, akkor jöttem rá, hogy csak az számít, hogy saját magamnak megfeleljek.

Hozzád hasonlóan sokan állítják, hogy 30 körül találtak igazán magukra. Szerinted miért?

Szerintem ahogy érik egy nő, annál jobban kiteljesedik a személyisége és annál inkább levetkőzi azokat a kliséket, amiket a környezete bélyegként próbált meg ráragasztani. Ahogy idősödünk, úgy vetkőzzük le a megfelelési kényszert, ezzel pedig feloldódik az a feszültség, ami korábban bennünk volt. Tovább olvasom >>

 

 

 

 

Bársony magazin

- INTERJÚ HŰSÉGES PÁCIENSÜNKKEL, EPRES PANNIVAL -  Modellként már többször illettek a “királynői szépség” jelzővel.  Te mindig tisztában...
- INTERJÚ BODNÁR ÉVÁVAL, A BÁRSONY ORVOS-ESZTÉTIKA IGAZ-  A szépészeti beavatkozásokat ellenzők egyik leggyakrabban ismételt mondata, hogy “...
- INTERJÚ HŰSÉGES PÁCIENSÜNKKEL, BOLLA VIKTÓRIÁVAL -  Számodra mi a szép, te hogyan definiálod a szépséget? Nincs szépségideálom és...
- INTERJÚ HŰSÉGES PÁCIENSÜNKKEL, KÖBÖL ANITÁVAL -  A modell szakmában kíméletlenek a lányokkal, egy-egy casting alkalmával a modellek...

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit szakorvosainknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek