"A lézeres szőrtelenítés a kedvenc kezelésem"

Csonka-Fekete Mónikával beszélgettünk, akkor lassan már 20 éve a MOM Park melletti Bársony oszlopos tagja.


Pontosan mióta vagy a Bársony csapat tagja?

Decemberben lesz 17 éve hogy itt dolgozom. Fiatalon jöttem a klinikára, de a legjobb döntésem volt. Ahol nem egy csapat tagja vagyok, inkább egy nagy családé.

Mit jelent számodra a Bársony?

A Bársony klinika egy olyan hely, ahol segítenek elérni a kitűzött céljaidat.  Egy több évtizedes múlttal rendelkező, megbízható, profi csapattal működő orvos-esztétika.
A második otthonom, ahova minden nap szívesen lépek be azzal a céllal, hogy valami szépet és eredményeset csináljak.


Mely kezelések a kedvenceid, melyiket próbáltad ki vagy használod rendszeresen?

A lézeres szőrtelenítés a kedvenc kezelésem, mert ennyi év távlatából mondhatom, hogy garantált a sima szőrtelen bőr!
Több kezelést is kipróbáltam: kezdetben az anti-aging-et, photorejuvenációt - mert ezt már 25 éves  kor felett ajánlott alkalmazni. Nekem nagyon megtetszett, és bevált kezelések lettek, amiket szeretek csinálni a pácienseknek, és saját magamon is látom a jó hatását a bőrömön.
Természetesen a testkezeléseket is kipróbáltam már. Azonban mivel figyelek a mozgásra, ezért nincs rá szükségem állandóan. Mindenkinek ajánlom a kezeléseinket, hiszen látom az eredményüket.

Van olyan, amit szívesen elárulnál magadról, amit a hozzád járó pácinesek nem is sejtenek rólad? 

Az életem fontos része a sport, fiatalon ritmikus gimnasztikáztam versenyszerűen.Ezt később felváltották az aerobic órák, mivel csoportban jó izzadni.
Tavaly szeptember óta pedig box edzésekre járok, nagyon élvezem ezt a változatos mozgást, ami egyre jobban elterjedt a nők, lányok körében is. Mind az edzőm, mind az edző társaim is figyelnek rá, hogy pontosan elsajátítsam a rúgásokat, ütéseket. Egy hosszú nap után kimondottan jól esik levezetni a napi feszültséget. Ez a mozgásforma a kisfiam révén lett az életem része, hiszen ő is több éve oda jár kickboxolni.

Bársony magazin

Kasztl Szilviával – a Bársony Orvos-Esztétika MOM Park melletti központjának vezető asszisztensével beszélgettünk. Manapság már egyre ritkább,...
Bertalan Annamáriával beszélgettünk. Annamari már több mint 10 éve a Bársony csapat oszlopos tagja. A BÁRSONY BUDA és a BÁRSONY NYUGATI páciensei...

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit szakorvosainknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek